Grand Cafe Klinker

Een High wijn of High Bier in "De Delft".

In navolging van het succes van onze High Tea hebben we uiteraard ook een High Wijn of een High Bier. Deze is misschien iets minder traditioneel maar zeker niet minder lekker of gezellig!

Een High Wijn of een High Bier is een hele gezellige en ontspannen manier om lekker bij te kletsen met je partner, je beste vriendin of vrienddie je eigen te weinig spreekt,. Beide arrangementen is ook een heel leuk verjaardagscadeau. Zo geef je eens geen spullen maar een beetje tijd en aandacht onder het genot van allelei lekkers.

Wil je met meer dan twee personen komen? Dat is dat is geen probleem zelfs voor grotere groepen nam een High Wijn of een High Bier arrangement heel geschikt zijn. Neem in dat geval conact met ons op over de mogelijkheden.

Drienk je liever geen alcohol en wil je toch genieten van al die lekkere hapjes? Dat is geen probleem we hebben een aantal alcohol vrije bieren en wijnen in ons assortiment.

Kortom voor een heelijke High Wijn of High Bier in Assendelft ben je bij ons aan het juiste adres.

High Wijn.

Het High Wijn arrangement bestaat uit vier heerlijke glazen wijn die wij voor je selecteren met daarbij diverse bijpassende gerechtjes. Bij iedere ronde

vertellen wij je kort over de specifieke kenmerken van de betreffende wijn en het bijbehorende gerechtje. De prijs voor dit arrangement is € 27,50 p.p.

Wil je het arrangement uitbreiden met een glas prosecco en een extra hapje dan wordt de prijs van dit arrangemnet € 32,50 p.p.

High Bier.

Het High Bier arrangement bestaat uit vier heelijke speciaal bieren met daarbij dievers passende gerechtjes.

De prijs voor dit arrangement is € 27,50 p.p.


  

Een heelijk hartig gerechtje bij onze High Wijn of High Bier

Of een heerlijk zoet gerechtje