© Deze website is eigendom van Grand Cafe De Delft   www.grandcafededelft.nl
Home Menu Bezorging High arrangementen Wijnkaart Arangementen Nieuws Reserveren Contact

     Grand Cafe De Delft.

Assendelft.

Stichting MADE BLUE Foundation streeft naar schoon drinkwater voor iedereen. Namens alle deelnemende partijen hebben we al meer dan 2 miljard liter schoon drinkwater gerealiseerd en daar zijn we supertrots op! 2.048.306.418 liter schoon drinkwater betekent toegang tot een gezond leven voor zeker 25.000 mensen voor de komende 10 jaar. Daar werken we aan in Ethiopië  Malawi, Kenia, Bangladesh, Indonesië en Senegal.

De Delft in samenwerking met Made Blue

Het team van De Delft heeft op de Horecava 2017 een project omarmd. Het betreft een stichting die zonder winstoogmerk schoon drinkwater realiseerd in een aantal ntwikkelingslanden. Wij vinden dit een heel mooi plan en willen hier graag aan meewerken. Dit betekend dat we aan al onze gasten een kleine bijdrage in rekening gaan brengen voor het leidingwater. Wij gaan dan per kwartaal deze bijdrage over maken naar Made Blue. Zodat zij voor nog meer mensen schoon drinkwater kunnen realiseren.

Kunst in “De Delft” van Anneke Brinkman vanaf 1 mei.

 Anneke is geboren en opgegroeid in Assendelft op dezelfde boerderij waar zij nu haar atelier heeft.

Haar hele leven schildert Anneke al en meestal zijn dit onderwerpen uit haar directe omgeving zoals koeien en

andere boerderij dieren. Landschappen en gebouwen worden ook door deze autodidacte kunstenares met acrylverf

op doek of houtenpanelen vastgelegd.

Heeft u interese in een van de schilderijen van Anneke, of wilt u meer van haar werk zien.

Op onderstaande link gaat u direct door naar haar website.

De Delft in Assendelft

Anneke Brinkman

stalraam A. Brinkman

Wie komt ons team te versterken.

Ben jij enthousiast, representatief en zoek jij een flexibele bijbaan voor naast je studie? Ben jij woonachtig in de buurt van de Assendelft en is gastvrij jouw middle name? Wij zijn op zoek naar horeca toppers!   In de horeca leer je veel nieuwe mensen kennen, je werkt in een gezellig team en je zorgt ervoor dat de gasten een optimale beleving ervaren. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Horecawerk is gemakkelijk te combineren met je school of studie en daarnaast staat het ook nog eens goed op je cv! Ben jij die enthousiaste harde werker met een flinke dosis motivatie en passie voor het horeca vak? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Wat wij bieden Je krijgt een superleuke baan op part-time basis; Je verdient een marktconform salaris; Je werkt in een gezellig team; Je doet goede ervaring op voor je cv. Wat wij vragen Er is geen minimale opleiding vereist Werkervaring in de horeca is een pré; Je bent per direct flexibel inzetbaar; Je komt uit de omgeving van Assendelft; Je bent communicatief vaardig en hebt een representatieve uitstraling; Je hebt oog voor detail, kwaliteit en hygiëne;
Nieuws