© Deze website is eigendom van Grand Cafe De Delft   www.grandcafededelft.nl

Menukaart

Hoofdgerechten. 

Vlees.

Varkenshaas gevuld met brie en spek, geserveerd met chamignonrisotto en 19,50 een heerlijke mosterd saus. *Saltimbocca met roseval aardappeltjes, gebakken witlof en pesto. 23,50 Kalfsoester met truffelmousseline, haricoverts en een rode wijn jus. 21,50 Biefstuk plate met friet, een frisse salade en brood. 19,00 Spareribs met twee sausjes, sla en friet. 20,25 Ossenhaassaté in een pannetje met kroepoek, uitjes, frisse komkommersalde, aardappel- eisalade en friet. 20,25

Vis.

Zalmfilet met een bosuirisotto, peultjes en een beurre blanc saus. 19,50 Wekelijks een wisselende vis geserveerd met een bijpassend garnituur.      dagprijs Roodbaarsfilet met een tomatenrisotto en een pesto beurre blanc saus. 21,50  

Vegetarische gerechten.

*Kaasfondue geserveerd in een knapperige bol van brood met diverse groenten. 24,50 Gefrituurde brie met een heerlijke champignonrisotto. 20,50 Huisgemaakte groentenquiche met een salade. 19,50 Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met het beschreven garnituur, ander garnituren zoals friet of gebakken aardappeltjes kunt u los bij bestellen. (voor 2 personen) Bakje friet of gebakken aardappelen.   3,75 Bakje gegratineerde aardappelen.     4.75 Bakje frisse salade.     3,75 Voor onze iets kleinere gasten. Heerlijke pannenkoek met stroop of poedersuiker.     6,75 Kroket of een frikandel met appelmoes, sla, friet en mayonaise.     8,75 Hamburger met appelmoes, sla, friet en mayonaise.   8,75 2 stokjes sate, appelmoes, salade, friet en mayonaise.   10,00 Spareribs met appelmoes, salade, friet en sausjes. 10,00 En als nagerecht een heerlijk ijsje.

Nagerechten.

Hangop met gemarineerde peer.   7,50 Dame blanche met advocaat en slagroom (kan natuurlijk ook met warme chocolade saus).   7,50 Bitterkoekjes bavarois met spekkoek en slagroom.   7,50 Fruit smoothie met meloen-ijs en slagroom.   7,50 *Proeverij “De Delft”. verrassing van de chef.         11,50 Huisgemaakte bonbon.     1,40 Een heelijke dessertwijn.     4,25
Home Menu leeg High arrangementen Wijnkaart Arangementen Nieuws Reserveren Contact

     Grand Cafe De Delft.

Assendelft.

Voorgerechten.

Mandje brood met aioli en olijven.  3,75 Carpaccio met Parmezaan, truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola. 11,00 *Duo van zalm met een kruidensla en een knoflook crostini. 12,50 Wisselende soep geserveerd met brood.   7,00 Gefrituurde brie met een pikante salsa op een salade. 10,50 Pulled chicken op een brioche bol met pittige mayonaise en ijsbergsla.   9,00 Champignons uit de oven gegratineerd met kaas en geserveerd met brood.   9,00
Menu