© Deze website is eigendom van Grand Cafe De Delft   www.grandcafededelft.nl
Home Menu Bezorging High arrangementen Wijnkaart Arangementen Nieuws Reserveren Contact

     Grand Cafe De Delft.

Assendelft.

Al jaren worden er verjaardags-, jubilea- en huwelijksfeesten gegeven in De Delft. Het draaiboek van uw avond wordt in nauw overleg met u vastgesteld. Hierbij worden uw wensen besproken en stellen wij onze mogelijkheden aan u voor. Laat De Delft u inspireren en kom vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Een goede voorbereiding is de beste garantie voor een vlotte, vriendelijke en vlekkeloze service. Veel aanvragen stellen wij op maat samen: Hieronder ziet u ons De Delft arrangement. Dit is de basis vanuit hier kunnen wij desgewenst het arrangement uitbreiden.
Wij hebben een 4 uurs arrangement, u kunt dan onbeperkt borrelen binnenlands gedistileerd, rondgang met drie keer warme- en twee koude bittergarnituur voor  € 25,50
U kunt bijvoorbeeld uitbreiden met: - Een glaasje prosecco bij binnenkomst - Koffie met gebak bij binnenkomst. - Luxe toastjes. - Bakje friet of een broodje op het eind van de feestavond. Of eventueel een buffet: Stokbrood met kruidenboter, kipspiesjes met satésaus, aardappelsalade en div. garnituren.

U kunt bij ons niet alleen lekker eten maar wij verzorgen ook,

feestavonden volledig verzorgd.

Arangementen